İ.EMRE GÜMÜŞ / TÜM YAZILARI
İ.Emre Gümüş
İ.Emre Gümüşemre@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Bülent Arınç dağa çıkacağım dese şaşırmam! Fransız mallarını boykotu bırakalım da Sayın Arınç’ın içtiği şey her neyse devlet derhal onu yasaklasın bence. Ben mi anlamıyorum yoksa Sayın Arınç mı çok zeki. Yahut Demirtaş mı daha az tehlikeli yoksa Kavala mı daha az şer?
Bu yazıyı iyi oku Zafer Arapkirli! Ezanda kulağı olmayanın depremde camiye sığınmaya yüzü olmaz. Bu söz böyle değildi biliyorum.
Kod adı Boykot! Ne zaman bir boykot seferberliği ilan edilse aklıma hep aynı şey gelir. Ecnebice bir kavramla ecnebilere meydan okumak ne enteresan bir paradoks…
Uzaktan eğretim Yıllardır hep yumuşak karnımız olmuş eğitim öğretim çalışmalarımızın şimdilerde zaruretten ötürü uzaktan yapılıyor olması az eğreti durduğundan yazdım bu başlığı.
Ey iman etmeyenler yanmadan önce yanınız Biliyorum, başlığı görür görmez afalladınız ve kaşlarınızı belli belirsiz çatıp nasıl yani der gibi baktınız.
Yorma kendini Yorgo! Bir insanın yeryüzüne Müslüman olarak gelmesi, hele bir de Türk olması demek kaderinde ne olacağının aşağı yukarı belli olması demektir.
Gaz’anız mübarek ola! Her şeyden önce Lozan’ın devri sabık heyet başkanı İsmet Paşa’ya kahrederek başlasam yerinde olur sanırım.