CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Yok yok, terörist değillerdir! Şerefin, onurun, haysiyetin zerresinden nasiplenip yediği çanağa pislemeyen herhangi bir kişiye “terörist” diyebilir misiniz?
CHP’lilerle HDP’liler bir araya geldiğinde acaba ne konuşuyorlar? Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, kamuoyunda “FETÖ Metre” diye bilinen yöntemle Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki kripto FETÖ’cülerin tespitini sağlamıştı.
Süleyman Soylu'ya mektup 1400 yıl sonra bir başka mağarada Arif Nihat Asya’nın dediği gibi “Hakkı göremeyen gözler” tarafından 13 fidan kahpece şehit edildi...
Utanma duygusundan yoksun kahpelerle yaşamak! Hafta sonu 13 eve daha ateş düştü. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde yapılan operasyonda PKK/YPG denen alçak örgüt 13 vatandaşımızı kafasından vurarak şehit etti.
CHP ve Cevdet Kılıç kafasıyla uzaya gitmek! Muharrem İnce’nin CHP’den ayrılıp parti kuracak olmasını eleştiren objektif(!) medya mensuplarına bir soru sorup uzay meselesini ele almak istiyorum.
Ağzıyla konuşması önemli tabi! Kendisini Türk siyasetinin Messi’si gibi gördüğünü söyleyen Muharrem İnce nihayet CHP’den istifa etti.
Omurilik hıyarı, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Ali Koç ve daha bir sürü şey! Ali Koç Fenerbahçe Başkanı olmadan önce katıldığı bir programda Ersun Yanal’ı isteyen taraftarlara “Siz halen daha benim vizyonumu anlamamışsınız!” demişti.