CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Nefretin tohumlarının yüzsüz çocukları! Sözcü isimli paçavranın 2020 yılının felaketlerini sıraladığı manşete Ayasofya’nın ibadete açılmasını koyması haklı olarak tepkilere sebep oldu.
Laik uçkurlar! Peşin peşin söyleyeyim, kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Kim kiminle ne yapmış, ne anlarım ne de merak ederim!
Bu utanç da size kapak olsun! Hafiften yalanla soslanarak mübalağa sanatının insafına sığınılmış basit anıları, sinematografik kıvamda anlatacak yaşa gelmediğimin farkındayım!
Ölümle ekmek arasında kalanlar “Olay TV neden kapandı? İktidarın baskı yaptığı doğru mu? AİHM’in Demirtaş kararı doğru mu? Meral Akşener’in evi neresidir?”
Ya İmamlarımızın Türkçe Seviyesi Kemal Bey’inki Gibiyse! Geçmişinde “Türkçe Ezan” ve “Türkçe İbadet” utancı bulunan partinin muhterem belediye başkanı, unutulmayacak bir icraatıyla tarihe geçti.
Artuk Bey olsa virüsün tedavisi çok kolay olurdu! Virüsün mutasyona uğradığına dair çıkan haberlerin üzerine aklıma “Diriliş Ertuğrul” dizisi geldi.
Dikkat! Yazıda Özgür Özel var Vicdanımın, hizalandığım safa yaptığı baskıyla zaman zaman muhalefete muhalefet etme konforuna fazlaca mı kapılıyorum diye kendi kendime sorduğum oluyor.