CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Kıroluktan yoldaşlığa terfiniz ya uzun sürmezse! Erdoğan nefretiyle gözleri kararan nefret koalisyonunun çakma devrimci, sözde ulusalcı, Kemalist, faşist artıkları Kobani olayları nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında yapılan gözaltılar sonunda aynı safta mevzilenmeye başladılar.
Düşünün, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ekranda tartışıyorlar Geçtiğimiz gün sabaha doğru oturdum Amerika seçimlerindeki başkan adayları Donald Trump ile Joe Biden’in atışmalarını baştan sona izledim.
Yerli ve milli hıyar! Çocukken karnemi alır almaz köye giderdim. Okullar tekrar açılana kadar köyde kalırdım. Benim köyüm cennetten bir parça gibiydi.
FETÖ provokasyonu HDP’lilerin elindeki kanı temizler mi? 2014 yılı Ekim ayında Kobani ayaklanması diye hatırladığımız olayların sonucunda onlarca kişi hayatını kaybetmiş, yüzlerce okul, kamu binası, işyeri, banka vs. yakılıp yıkılmıştı.
Bizim Kemal pişpirik oynar! Türk Tabipler Birliği’ni ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu insan zekâsının sınırsızlığını ispat etmek istercesine aylardır sağlığımızı, ekonomimizi tehdit eden virüs belası için kahvehane işletmecilerinin sıkıntılarını çözecek sihirli önerisini yaptı!
Beyefendi adına konuşuyorum! İstanbul seçimlerini kazandığı günden beri Sayın Cumhurbaşkanının hakkında konuştuğumda kendisinden hep yakınım olan birisi hakkında konuşuyormuş gibi davranırım.
Yılmaz Özdil, Can Dündar ve Figen Yüksekdağ belgesel çeksin! FETÖ’nün 1/19 Ocak 2014 tarihlerinde MİT’e yaptığı kumpasta adeta yer yerinden oynamıştı. MİT’in tırlarını ihbar eden FETÖ imamı daha sonra itirafçı olmuştu. Dönemin Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık’la tırları durduran özel yetkili savcılar Özcan Şişman ve Aziz Takçı da Baylock kullanıcısı çıkmışlardı.