CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Ya, monte edecek uygun bir yer bulamazsa? İp Isparta Milletvekili Aylin Cesur geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşma yüzünden tepkileri üzerine çekmişti. Aylin Cesur şöyle demişti:
Peki bu ülkenin isimsiz kadınlarını tanıyor musunuz? Ak Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin’in sözleri üzerine başlayan tartışmayı hatırlıyorsunuzdur. Bu yazıyı tartışmanın sıcaklığı sürerken yazmayı çok istedim.
Ersan Şen neden bağırıyor!   Birinci paragrafta telef ettiğim kelimeler yüzünden Türk Dil Kurumu bana dava açsa kesin kaybederim!
Farenin dramı kaderimiz olmasın! Sevgili okur, gelin bugün size bir fıkra anlatayım. Nasıl olsa konuyu bir yerlere bağlarız.
Merdan Yanardağ sana aşağılıksın diyebilir miyim? Peşin peşin söyleyeyim, benim kimseye hakaret etmek gibi bir amacım yok. Bu sebeple yazıyı Merdan Yanardağ isimli şeyin…!
Erdoğan toplumu kutuplaştırıyor! 600 Yıl süren Osmanlı Devleti Trablusgarp ve de Balkan Savaşlarıyla yaşadığı travma sonrası I. Dünya savaşına girmişti. Osmanlı artık resmi hüviyetini tamamlamak üzereydi. Her ne kadar asker kaçağı sayısı %40’ları bulsa da tüm ülke Alevi/Sünni, Türk/Kürt vs. ayrımı gözetmeksizin istiklali uğruna bir mücadele veriyordu.
Detone teyzeden Merdan Yanardağ gillere! Sabah akşam diktatör dedikleri adama hakaretler ediyorlar. Diktatörün olduğu bir ülkede bu ne rahatlıktır kardeşim, madem öyle bu gücü nereden buluyorsunuz, neyinize güveniyorsunuz...