CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Bir umut olarak İbrahim Kalın Aslında bu yazı geçen hafta yayınlanacaktı. Cumhuriyet isimli paçavrayla karanlık dimağ tahrik ettiği için gecikti! Bakınız son yazım!
Geri zekalı deyince de kızıyorlar! Sevgili okur, hani “Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Doğrusunu ancak Allah bilir.” ayetinin hikmeti tuğla gibi üzerimizde duruyor ya, korona günlerinde ben bu ayetin hikmetiyle bir kez daha şereflendim!
Yüz yıl sonrasının CHP’sini hiç düşündünüz mü? Düşünsenize,CHP’nin genel başkanı Anıtkabir’i ziyaretinde söze “Sayın Genel Başkanım” diye başlıyor. Ülkeyi kuran genel başkanına neden son iki seçimde aday olmaya cesaret edemeden o koltuğu işgal ettiğini anlatmıyor!
Akp'nin Zakkumları! 18 yıllık hikâyeyi sahiplenip, Ak Parti’yi, doğal olarak da Erdoğan’ı İstanbul Sözleşmesi üzerinden tehdit edip, merkez sağ seçmeni ve onun üzerinden Ak Parti’ye gönül vermiş kadınları “fahişelikle” itham etmek haddi aşmanın ötesindedir ama terbiye sınırlarında kalarak kendimi ifade etmek isterim!
Meral Akşener neden komik değil? Tamam, hiç itirazım yok. Kimse kimseye hakaret etmesin… Tamam, hiç itirazım yok. Siyasiler kavgalarla, birbirilerine ağır ithamlarla gündem olmasın…
Gominist diyor ki Erdoğan ve Ak Partililer vatan hainiymiş! Sevgili okur, kafa bulmanın haricinde köşeyi rezil insanların kirli dimağlarıyla işgal etmek istemiyorum ama bazen aşırı derecede kaşınanlar oluyor!
Ak Parti'ye tuzak mı kuruluyor ? İlk önce başlıktaki soruya cevap vereyim, daha sonra kurulmak istenen tuzağın ne olduğunu anlatmaya çalışayım…