CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Kemalist'in ve muhâfazakarın beton aşkı! İzmir depreminin faturası birkaç haftaya ortaya çıkacaktır. Şu anda yıkılan binaların sayısına bakıp hasar çok azmış gibi algılanıyor ama emin olun durum göründüğü gibi çıkmayacak.
CHP belediyecilik dersi veriyor! CHP’nin bıraktığı rezil bir belediyecilik mirasının üzerine Refah Partisi’nin belediyelerde gösterdiği başarı bir yerde Ak Parti kadrolarını iktidara taşımıştı.
10 ay önce deprem ne demekmiş yaşadım 24 Ocak akşamı yavaş yavaş başlayan sarsıntının birkaç saniye içinde çaresizliğe dönüşüp var edenin varlığından başka sığınacak hiçbir teslimiyetin kalmadığı Elazığ depremini yaşarken çaresizliğin ne demek olduğunu anlamıştım.
Tarih yanmayı göze alanları yazar! Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde… Develer Fransa’ya başkan iken, pireler İslam düşmanı iken! Ben zulmün gölgesinde çaresizliği kader eyleyip saçma bir şekilde ninemin beşiğini tıngır mıngır sallar iken…
Şevval kadar başınıza taş düşsün! Sunucuların konuklarını düşürdükleri halden aldıkları hazzı bir tarafa bırakalım. Şimdi elimizi vicdanımıza koyalım. Şevval’e sorulan soruları kaçımız biliyoruz? Kaçımız bir çırpıda cevap verebiliriz bu sorulara?
Fetullah'ın havarilerinin son yemeği! Kazakistan’da Enver Altaylı’nın kardeşi Talha Altaylı’ya ait lokantada çekilen bir fotoğrafta dikkat çeken ilişkilere, aile bağlarına rastlıyorsunuz. Fotoğrafta kimler yok ki?
Gerçekten muhafazakarlar ahlaki üstünlüğü kaybetti mi? Birkaç gündür Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İbni Haldun Üniversitesi Külliyesi açılışında yaptığı tespitleri konuşuyoruz...