CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Merdan Yanardağ neden Cüneyt Özdemir’e cevap vermiyor? “Nefretin Çocuğu” Merdan Yanardağ ile Cüneyt Özdemir’in atışmalarını takip ediyor musunuz?
Ebru Timtik sınıf arkadaşımdı 28 Şubat darbesinin imam hatip liselerinin önün kesmek için 8 yıl kesintisiz eğitimi zorunlu kılmasından önce Anadolu liseleri 7 yıldı. İlkokuldan sonra sınavda başarılı olan öğrenciler 7 yıl boyunca tam gün süren eğitimle neredeyse kardeş gibi olurlardı.
Sadece daha cilveliler ve daha güzel anlatıyorlar! Orta yaş üstü iki arkadaş yolda yürürken sohbet ediyorlarmış. Arkadaşlardan biri diğerine “Senin kız ne iş yapıyor?” diye sormuş.
Abdüllatif Şener, sorular ince mi olsun yoksa kalın mı? Bazen düşünüyorum da galiba müzmin, azgın muhalif tayfaya haksızlık yapıyoruz! Neden mi?
Özgür Demirtaş'ın acısı ve trol ordusu! Açıklanan müjdeye mi sevinelim yoksa müjdenin kara habere dönüştüğü, nefretin çocuklarının hazin haline mi üzülelim, karar veremedim!
Müjdeyi açıklıyorum! Siz bu yazıyı okuduğunuzda muhtemelen Cumhurbaşkanı Erdoğan söz verdiği müjdeyi açıklamış olacak.
Bilip de bilmezlikten gelme aptallığı Efendim edebiyatımızdaki “Tecahülü Arif” sanatını biliyorsunuzdur. Bilip de bilmezlikten gelme sanatı denir.