CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
AK Parti neyi hesap edemedi? Hikâye bu ya, kaplumbağaya sormuşlar: “Buradan Kızılay’a kaç günde gidersin?” Orası neresi bilmiyorum ama hedef Kızılay olduğuna göre Ankara’da bir yer olsa gerek.
Kısa bir “Çapsız Mağduriyet” hikayesi! Romalı filozof Cicero’nun “Güneş altında söylenmemiş söz yoktur.” sözünden cesaretle, nasıl olsa tüm sözler zayi edilmiş diyerek, hiçbir şey söylemeyi çok şey söyleyerek başaran Ekrem İmamoğlu Türk siyasetinin dokunulmaz, tartışılmaz kutsal figürü olmayı başardı!
Bir sandıklık ilişki aldatma sayılır mı? Gün geçmiyor ki İP’ten birileri çıkıp HDP ile gizli kapaklı ilişki içinde olduklarını anlatmasın. Bir değil, iki değil, üç değil…
Osman Kavala’yla neden uğraşıyorlar? Osman Kavala uzun süreden beridir tutuklu. Gezi Davasından beraat etmişti ancak 15 Temmuz darbe girişimi hakkında açılan davadan ötürü halen daha tutuklu.
Messi Muharrem’den Kılıçdaroğlu’na tehlikeli sorular! Efendim şu satılık CHP’liler meselesi unutturulmaya çalışılsa da Messi Muharrem benim gibi bu işin peşini bırakmayacağını bir kez daha gösterdi!
Satılık CHP’liler kim? Bakan Berat Albayrak’ın istifası sonrası Şeyma Subaşı gibi partileyip üç gündür sevinçten hiç uyumayarak “Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes” diye çığlıklar atan kindar medyanın ahlak vaaz etmesine maruz kalmak da bizim kaderimiz!
Fetullah’ın sempatik fetvaları! Geçen gün İnternethaber sitesinde yayınlanan bir haber dikkatimi çekti. Haberin özeti şöyle: