CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Yılmaz Özdil ve deve sidiği Çaresizlik ne zor şey! Hayatınız boyunca kendinizi hiç çaresiz hissettiniz mi? Bir bela karşısında, bir hastalık karşısında takatsiz kaldınız mı?
Ünal Çeviköz, lütfen duygularımızla oynama! Amerika’dan beklenen yaptırım kararı çıktı. Amerikan sisteminde “kararlar şöyle alınır, böyle olur, başkan veto edebilir mi, ederse bir daha senatodan çıktığında nasıl yasalaşır…?” gibi yazarın seçkinci duygularını okşamaktan başka okuyucu nezdinde çok fazla karşılığı olmayan cümleler kurmak niyetinde değilim!
Süleyman Soylu’yu görünce zombileşenler! Zombilerin olduğuna inanan milyonlarca insanın yaşadığı Amerika’nın dünyanın lideri olmasına hayıflanınca insan dünyanın geri kalanının zekâ seviyesi hakkında karamsarlığa kapılıyor!
Aday olmayacağım çünkü kazanamam! Mecliste bütçe konuşmaları sırasında Kemal Kılıçdaroğlu bir laf etti ve bunun üzerine köşe kadıları hepimizi analiz manyağı yaptı!
CHP’deki taciz hattına gelen bir ihbar ve ortaya karışık mevzular! Türkiye’de gündem baş döndüren bir hızla değişiyor. Yazdığınız bir konu bir dahaki yazıda unutulabiliyor. Gelin bugün ortaya karışık bir şeyler yapalım…
Tanrının eli Bülent Arınç! 1997-2003 yılları arasında yayınlanan “Böyle mi olacaktı?” dizisinde boynundan vurulan Hakan Ural’ın yakınlarına doktor bilgi veriyor:
Hareketlerine dikkat et. Hakim bey muhafazakar birisidir! Seneler önce bir soruşturmada yapılan telefon dinlemelerine yansıyan bir diyaloğu yazmıştım. Adalet sistemimizde reform tartışmalarının başlaması üzerine o diyalog yeniden aklıma geldi.