CENGİZ GÜLAÇ / TÜM YAZILARI
Cengiz Gülaç
Cengiz Gülaçcengizgulac@nethaber.com
TÜM YAZILARI
Meral Akşener’in suçu ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kadınlar gününde attığı mesajı duymuşsunuzdur. İmamoğlu paylaştığı mesajda Sayın meral Akşener ve Pervin Buldan’ı mesajına ekleyerek kadınlar gününü kutlamış.
Papa’nın testisleri ve Irak’ın haysiyeti Katolik Hristiyan inancına göre kadınların Papa olması yasaktır. Ama ne var ki kadınlarla cinsel ilişkiye girmeleri yasak olan Papa’lar tarihte aşklarıyla, gayrimeşru çocuklarıyla hatırlanır.
Sana içinde “adam” geçen bir filmi yakıştıramadım! Cumhurbaşkanı Erdoğan “İnsan Hakları Eylem Planı” adı verilen reform paketini geçtiğimiz gün açıkladı. Pakette neler olduğuna kısa bir internet taramasıyla ulaşacağınız için köşeyi kopyala yapıştır kolaylığına kurban etmek istemiyorum…
CHP neden erkek taciz hattı da kurmuyor? CHP yönetimi parti içindeki taciz/tecavüz iddialarına yetişemeyince son derece mantıklı bir çözüm bulmuştu. CHP her bir şikâyetten haberdar olmak için “Alo Taciz Hattı” kurmuştu.
Doğu’yu tanısanız seversiniz Boğaziçi Üniversitesi’nde Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasından sonra tutuklanan iki genci hatırlıyor musunuz? Hani “Aslında iyi insanlarız. Tanısanız bizi seversiniz.” diyen gençler.
İki gardıropçuluk yaptık diye Atatürkçü mü olduk! Zaman ne zaman, mekân hangi mekân bilinmez, caminin birinde cemaat vakit namazını kılarken içeriye elinde bıçakla, korku filmi setinden çıkmış gibi, iri yarı bir adam girmiş ve cemaate seslenmiş:
Erol Bulut’tan Erdoğan’a kısa bir Türkiye analizi Başka ülkelerde nasıl oluyor bilmiyorum ama Türk futbolunun ilerlemesi için bizim acilen eski futbolcuların yorumcu olmasından kurtulmamız lazım!