KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Fatih Altaylı Fatih’in kemiklerini sızlattı Fatih bey,sizin yazınız, "Hem Camiye yaranayım hem Kiliseye" türünden kaleme alınmış. En azından isminizin hatırına şöyle suya sabuna dokunan, okkalı bir Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet yazısı beklerdim.
Size tüyo! Erdoğan’ı devirmenin yolu Evet Sayın Erdoğan’ı devirmenin bir yolu var. Şimdi onu açıklıyorum. Eğer Sayın Erdoğan’ı devirmek istiyorsanız tek şansa sahipsiniz. Oda bu halkı, daha iyisini yapacağınızdan vazgeçtim, yapılanları koruyabileceğinize ikna etmenizden geçiyor.
Barolar kutsal değildir Allah aşkına, bugüne kadar Türkiye'nin birliğini, dirliğini ve bütünlüğünü barolar sağlıyor muş da veya barolar siyasete fizan kadar uzakmış ta benim mi haberim yok.
Küfür adres sormaz Cafcaflı söylemleri arkasına almış, yinelemekten usanmayacağım... Ne idüğü belirsiz herifler, denetimsiz, sorumluluktan uzak, yapanın yaptığı yanına kar kaldığı bu ortamda, medya kisvesi altında terör estiriyor.
Etiket, AHLAKSIZSINIZ Adı sanı, dini, dili, mezhebi, mesleği, siyasi görüşü işin özeti, kim kimin eşi, kimin evladı olursa olsun kadınlara yapılan hakaretler benim için kırmızı çizgidir.
Hülya Avşar‘dan kara kara kapkara sözler Huylu huyundan vazgeçmez, söylemine selam göndererek devam edelim. Evet Hülya Avşar da aynen öyle yapıp, huyundan vazgeçmeyerek yeni bir espri altına imza attı. Tabii ki yine kendisi ve malum çevrenin bir kısmı dışında hiç kimse gülmedi.
Para, bayrak sonra ne? Tunç Soyer'den feryadı figan durumu. Montaj, çarpıtma, alıntı yapma var. Sayın başkan, dediklerinizin hiçbiri yok. Sözlerinizde yalnızca tatlı su entellektüelliğinin sığlığı var.