KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
İletişimsizlik en büyük engel Engellilerle iletişim konusunda bilginiz yoksa ki engelli ya da engelli yakını değilseniz ya da Allah vergisi bir dahiliğiniz yoksa kesinlikle bilmiyorsunuz, engellilerle doğru iletişim kuramazsınız.
Saflık mı, artistlik mi, provakatörlük mü? Amaç, niyet, hedef nasıl adlandırırsanız adlandırın yol darbeye ve darbecilere karşı çıkmakla sonuçlanıyorsa, tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi ben, biz, Türk milleti, kısacası darbeye hayır diyen herkes, tereddütsüz beraberiz.
İznik Gölü karavan turizmiyle değerlendirilmeli Dünya eskisi gibi olmayacak. Türkiye turizmi de uzun bir süre eskisi gibi olmayacak ve bu nedenle Karavan Turizmi popüler olacak. İznik Gölü havzası gölün yüzülebilir olması özelliğiyle, Gürle Dağı, Keramet Kaplıcası ve İzniğin tarihi değerleriyle birlikte ele alındığında, karavancıların canlarının hiçte sıkılmayacağını söyleyebilirim.
Siz hastasınız Benim sözüm hastalıklı beyinlere, yemlenen kalemlere ve işporta tezgahını yönetemeyecek durumda olduğu halde partilerde yönetime getirilen, yenilen pehlivan psikolojisindeki siyasetçilere.
Başınıza Selçuk Bayraktar kadar taş düşsün Selçuk Bayraktar kim? Hani şu İsrail ve ABD’den satın almaya ya da kiralamaya çalıştığımız bazen verip bazen de vermedikleri İnsansız Hava Araçları var ya, işte o İnsansız Hava Araçlarını silahlı ve silahsız şekilde üreten adam.
Oldu mu şimdi Yılmaz Özdil Yolun yolumdur, izin izimdir, yaptıkların yaptıklarım dır idealiyle yeni bir Atatürk sevgisi gösterisine imza atmışsın. Bodrum’daki olay, Atam koca köşkü yürüttü ben de onun izinde olduğumu gösterebilmek için küçük bir villayı birazcık yürüttüm, meselesi.
Gelemezsiniz Özgür Özel Papa İmana gelir ama siz iktidara gelemezsiniz. Çünkü halktan o kadar çok, o kadar fazla uzağa gittiniz ki, hatanızı anlayıp geri dönmeye kalksanız, ışık hızı ile gelseniz dahi ömrünüz yetmez.