KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Dikkat FETÖ sulanıyor Camiye mi gidiyoruz?    Adamlar bizlerden daha dindar haldeler. Meyhaneye mi gidiyoruz?  Biz akşamcıysak, FETÖ'cüler ayyaş  takılıyor.  Biz vatan dediğimiz yerde, onlar millet Sakarya’yı da ekliyor.   Hadi şu soruyu sorun kendinize.  FETÖ'cü olmadığına dair kimlere kefil olabilirim?  Tespitlerinizin doğruluğu  yanlışlığı bir yana çok az kişi değil mi?  Yani demem şudur, FETÖ'cüler ülkenin dokusuna öylesine işlemiş ki, sök sökebilirsen
Ecevit'in Demir Leydisi Eş, anne ya da kızkardeş ama, mutlaka her başarılı erkeğin arkasında bir kadını görürüz Aşkla, siyasetle ve hırsla donatılmış uzun bir yaşanmışlık.
Bu “Sevilay Yılman” işinde bir tuhaflık var… Yazı baştan aşağıya, şıklığa selam çakayım derken, rüküşlüğün  alnından öpen cümlelerle süslenmiş inci tanesi fikirlerle dolu. Sizin derdiniz üzüm yemek değil, eğer becerebilirseniz bağcıyı dövmek.
Filozof gibi konuştun be Hasan Hayat çok kötü... Ben buna mı layığım... Hiçbir şeyden zevk almıyorum... Ve nihai son, mutsuzum. Kimsenin hayatı dört dörtlük değildir... Umut her zaman vardır... Her şekilde hayat yaşamaya değer, Allah'a şükür.
Hafter de ateşkes dedi Hafter'i dize getiren Türk ordusunun gücü oldu.  Bu coğrafyada Türkiyesiz oyun kurulmaz.
Celal Şengör İmamoğlu’nu tetikledi Kimse kusura bakmasın ama, vazgeçtim, isteyen de bakabilir. Sayın İmamoğlu siyasi hayatının fiyaskosunu yaşadı. Güzel Türkçe'mizde güzel bir deyim vardır, “ Dediğim dedik çaldığım düdük” Sayın İmamoğlu Kanal İstanbul’un depremi tetikleyeceğini beklerken, kendileri Celal Şengör hoca tarafından tetiklendi.
ABD İran’ın Filini yedi İsrail dahil ne Türkiye ne Rusya Üçüncü Dünya Savaşına çanak tutar.