KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Ambargo uygulayacaklarmış Genetik hafızanız size Malazgirtdeki Alparslan'ı hatırlatıyor, korkuyorsunuz. Genetik hafızanız size, Fatih'i ve İstanbul’un fethini hatırlatıyor, korkuyorsunuz.  Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz genetik hafızanızı tırmalıyor, yine korkuyorsunuz.
Dilini eşek arısı soksun Söylemek isterim ki, bu millet ucuz değildir. İlla da ucuzluk beyanında bulunmak istiyorsanız, tekil konuşun. Biz Suriye’ye çocuklarımızın omuzlarında yük olan gelecek kaygısını hafifletmek için giriyoruz.
Bizde asker doğulur O zaman size 15 Temmuz’u hatırlatmak isterim. Biz Anadolu insanları bir elin beş parmağı kadar birbirimizden farklı görünebiliriz. Ama unutmayın, beş parmak avuçta birleştiğinde kocaman bir yumruk olur.
Altunizade gibi fikir Geçtiğimiz günlerde Altunizade metrobüs üst geçitinde, harika zannedilen, Silikon Vadisi kaçkını bir fikir uygulamaya konuldu.
Sorun 50 + 1'de mi? Sayın Erdoğan, “Bu meclisin işidir anayasa değişikliği gerektirir. Bana göre tekrardan anayasa değişikliği ülkeyi daha fazla yorar ” görüşünde. Eğer Ak Parti’de gelmiş geçmiş beş teşkilatçı isim saymak gerekirse, birisi de Sayın Çelik’tir. Ayrıca Kendileri başarılı bakanlık dönemleri de geçirmiştir. Yani, tabandan tavana siyasete hakim bir insandır. İyi de sihirli formül ne?
Şeref kâğıt üzerinde mi kaldı? “Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete.” En önemlisi de, eskiden halkın cebine koyup evine götürdüğü gazetenin önemsediği, şeref ve namus kavramını kâğıt üzerinde mi bıraktınız?
Tebrikler milli takım Görme engelliler Türk futbol takımı Avrupa dördüncüsü oldu. Canı gönülden tebrik ediyorum. Size helal olsun...