KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Atatürk’ü anlatma sorunu Bu nedenle Atatürk’ü doğru anlatmakta, Kurtuluş Savaşı'nı doğru anlatmaktan geçer.Sorunuz,  Kurtuluş Savaşında bizim kazma küreklerimizden başka bir de uçaklarımız da mı varmış? O zaman şöyle düşünüyorsunuz, yoksa Bandırma Vapuru, küçük köhne bir tekne değil de, zamanının en hızlı deniz vasıtalarından  birisi olabilir mi? 
Başkanın adamları iki Cilalanıp parlatılmaya çalışılan bu şahsiyet çekirdekten yetişme azılı bir PKK'lı teröristten başkası değil.  Gerçek adı, Ferhat Abdi Şahin.  1967 Suriye doğumlu.  İlk kez 1990 yılında  Suriye’de, İmralı’da cezasını çeken bebek katilinin yanında gözükmüş. 
Barış Pınarı Harekâtı fırsat Bu ülkede Türklerle Kürtler birbirlerine kolun gövdeye bağlandığı gibi sağlam bir şekilde bağlanmıştır. O nedenle yıllardır içten ve dıştan asılanlar bir türlü kopartamıyor. Bir kere, PKK’nın belinin kırılması, Kürt halkının üzerindeki baskıyı otomatik olarak gevşeteceği gibi, HDP'lilerin üzerindeki etkisini de azaltacaktır.
Herzl, Abdülhamit ve Erdoğan Sosyal medyada birkaç kafa kesme videosunun paylaşılmasının ardından, yedi düvel diyebileceğimiz, 70’ten fazla ülke topuyla tüfeğiyle Suriye'ye doluştu. Kudüs Başkentli bir İsrail devleti kurma çabalarının ete kemiğe büründüğü an dersek, o zaman Theodor Herzl'i ve Siyonizm kavramını başlangıç almak gerekir. 
Hazımsızlık zor iş vesselam Bir taraftan operasyona hayır diyorsunuz, operasyona ara verme kararı alınıyor, öbür taraftan ona da hayır diyorsunuz. Şimdi de ağır bir hazımsızlık yaşıyorsunuz. Bakın benden söylemesi, bu işin sonu ülsere gider.
Konutta al zamanı. Konut kredi faizleri geçtiğimiz aylarda kamu bankaları öncülüğünde 0,99’a kadar geri çekildi Özellikle ihtiyaçtan dolayı konut sahibi olmak isteyenlerin kaçırmaması gerektiği bir süreçteyiz.
Asker selamına da ambargo Bu ilkeli duruş sahipleri şimdi ambargonun başka bir boyutuna geçmişler. Tarihi Almanya-Fransa rekabetinde geride kalmak istemiyen Fransa, futbol sahalarında da ambargoya, ben de varım dedi.