KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Portakaldan limoni yorumlar Çünkü niyetiniz demokratlık, gazetecilik ve ya hak edene hakkını vermek değil. Sizin niyetiniz herhalükarda elbette ki becerebildiğiniz ölçüde Sayın Erdoğan’a vurmak.
Ekrem Reklamoğlu. İmamoğlu’nu ağaç yapraklarının yaprak zarları patlayıp, klorofilleri etrafa saçılıncaya kadar alkışladıkları temel atmama töreni. Ne alkış tufan’ıydı öyle. Rahmetli Zeki Müren bile ömrü hayatında öylesine coşkuyla öylesine tutkuyla alkışlanmamıştır.
Top yekün bencilleştik Yaşananların arkasında psikolojik etkenler de var.  Evet sosyolojik anlamda sıkıntılar söz konusu.   Evet yaşananların hepsinden, Fırat kenarında bir koyun kaybolursa sorumlusu benim, diyen Sayın Erdoğan da sorumlu. 
Terbiyesizler Aslında aklımdan kullanabileceğim bir çok başlık geçti. Başlık bu yaratıkları tanımlama adına içime sindi mi? Hayır sinmedi. Hem de hiç sinmedi. Ama, okuruma olan saygımdan dolayı en ılımlısını seçtim.
Gençlerde sarı alarm Uyuşturucu maddeler filmlerde gördüğümü gibi izbe koridorlardan geçip ulaşılan yerlerde satılmıyorlar. Kendisi için ailesi için ve ülkesi için faydalı olabilecek genç, kendisi için ailesi için ve ülkesi için büyük bir sorun haline gelebiliyor
Nafakaya dikkat. Sanıldığı gibi nafaka yalnız kadınlar tarafından talep edilebilen bir hak değildir.  Boşanma davası sonucunda  kusursuz, az kusurlu ya da eşit kusurlu bulunan taraf, kadın olsun erkek olsun söz konusu hakka sahiptir.
Çıkış kurucu ruhta. Bu teşkilatla bu arzu yan yana gelip Erdoğan’la bütünleştiğinde, başarının resmi ortaya çıkıyordu. Elbette ki, tartışmasız, kesinlikle, hangi kelimeyi seçerseniz seçin Sayın Erdoğan Ak Partinin sürükleyicisidir. Ak Partinin 2023 özelinde yapması gerektiği tek şey,fabrika ayarlarına, diğer söylemle kurucu ruhuna dönmesidir.