KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Bunlar Freud’luk değil Mazhar Osmanlık Bu sözleri sarf edenler arasında, anlı şanlı çokbilmiş gazeteciler, aydınlıkları gaz lambasının aydınlığını bile mumla aratan sözde aydınlar, sorsanız, halkın ayakkabısının keçesi olmaya hazır siyaset baronları da var.
Bursa Büyükşehir Ak Partinin Amiral Gemisidir Halka hizmeti hedef tahtası olarak kabul edersek, CHP’nin hedef tahtasına yönelteceği silah İstanbul’sa, Ak Partinin silahı da Bursa’dır.
Bizdeki virüs Korona'dan tehlikeli Haftalardır Çin’deki korona virüsü konuşuluyor.  Türkiye’deki virüsün adı, RTED virüs. Açılımı mı? Onu da söyleyeyim.  Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı virüsü.
Kaydım ama bir sor niye kaydım Sayın başkan, çocuklar hepimizin kutsalıdır.  Kendimizin olmasına bile gerek yok.  Yani, bu kutsallık atfı Ekrem İmam oğlunun tekelinde olamaz. 
Bu, makamın marizine kaydırmak Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra, İstanbul için, İstanbullu için, partisi için, kendisini destekleyenler için neler yaptı? Makamın büyüklüğü dikkate alındığında, vaatlere göz atıldığında, potansiyel yapılabilecekler incelendiğinde, kocaman bir hiç.
Berna Laçin, sen kimin trolüsün? Berna Laçin, sizi gördüğüm zamanlardan hatırlıyorum.  Yaklaşık 20 yıl öncesi.  Güzel bir yüzünüz vardı.  Şimdi halen yüzünüz güzel mi bilmiyorum fakat, kalbiniz çok çirkin.
Erken seçim iddiası erken Peki, 2020 yılında seçim olurmu? En az Papa’nın evlenmeye karar vermesi kadar zayıf bir ihtimal.