KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Vallahi fukarayız Bana inanmıyor musunuz? Haklısınız. Eğer görme engelli olmasaydım, ben de bana inanmazdım.  O zaman şöyle yapalım.  Ben anlatayım sizler karar verin.
Suskun prens sessizliğini bozdu Eğer uzlaşma sağlanabilseydi millet ittifakının cumhurbaşkanı olmayı kabul eden Sayın Gül, neden kuruluşunda bu kadar çok emek harcadığı partinin Cumhurbaşkanı adayı olmaz?
Hisseli mantıksızlar kumpası. Kumpaslarda dikkati çeken en önemli şey ki, bu kumpasın başarısını da çok etkiler, olduğu iddia edilen şey aslında olmasa da, beyinlerde olabilecek şey olarak kabul  görebilir olmasıdır. 
Kasetin amatörcesi Sayın İmamoğlu'nun, Sayın İnce CHP genel başkanlığı koltuğuna oturduğu sürece, CHP’den Cumhurbaşkanı adaylığı şansı var mı? Evet var ama, benim Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği adaylığım kadar.
Değişmeyen 24 Kasım gündemim Ama, yılın iki günü için benim gündemim asla değişmez.  Elbetteki, Marslılar dünyayı basmadığı  ya da Üçüncü Dünya Savaşı çıkmadığı sürece.  
Demokratikleştirilme sırası İran’da. Kim bu başka ülkeleri demokratikleştirme adına parasını pulunu, topunu tüfeğini feda etmekten çekinmeyen cefakâr demokrasi sevdalıları? Dünyanın en büyük petrol ve doğal gaz rezervlerine sahip ülkelerinden birisi olan İran nasıl olurda ekonomik sıkıntı çeker.
EYT Değil EYB Emekli olmak için kanunun öngördüğü üç koşulun ikisini yerine getirip, üçüncüsünü getirememek takılmakla değil, olsa olsa beklemekle ifade edilebilir.