KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Faşizanca Kemalist olmak Eğer bilmek bağırıp çağırmakla doğru orantılı olsaydı, fillere fil değilde filozof demek gerekirdi.  Çünkü canlılara ait bilinen en yüksek sesi onlar çıkartıyorlar.
CHP’nin Libya numarası CHP’nin Libya politikası, deyimin en derin anlamıyla " İpe un sermek" CHP’nin kesinlikle hayır dediği ikinci anlaşma, şuna tezkere diyelim, CHP’nin harika dediği birinci anlaşmanın koruyucusu statüsünde. İşin özeti, olur ya Libya’nın meşru hükümeti düşerse, deniz yetki alanlarının sınırlandırılmasıyla ilgili anlaşma da düşer.
Can Ataklı'nın hezeyanı Eğer bir gün gazeteciliği bırakmak zorunda kalırsam komedyenlik yaparım, şeklinde düşünüyorsanız vazgeçin çünkü aç kalırsınız.
Yerli ve Milli Kanal İstanbul Kanal İstanbul kanımca dört ana ayak üzerinden İncelenmeli. Bunlar çevre, hukuk, siyaset ve maliyet. Halk sadece kanaldan geçen gemilerden alınacak ücrete ortak olmayacak, halk projenin bütün unsurlarına da ortak olacak
Vallahi kanal paralarını ödemem ha Faik Öztrak yalnızca ekonomi konuşsun. Yok vazgeçtim ekonomide konuşmasın. Daha iyisi bir süre partisine susarak hizmet etsin. Bizi yaprakların yerine yosunlar alkışlıyor.
CHP’de düşmanı aratmayan dostluk Başarınız zaten taşıma suyla elde edilmiş bir başarı. Suyu güçlendirmek, çarka yönlendirmek varken, siz el birliği etmiş, az buçuk suyunuzu dereye salıyorsunuz.
Süreç Trump’ı güçlendirir Bir kere adam tam bir Amerikan iş adamı. Başka söylemle, bizdeki Şahin’i allayıp pullayıp babasına bile Mercedes olarak okutabilir. Size soruyorum, trump rolünü gerektiği gibi oynayabilir mi? Ben cevaplayayım, hem de nasıl. Brad Pitt dahi eline su dökemez.