KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Yine ayıp ettin Yılmaz Özdil Öyle ya kopyala yapıştır kitabınızı 2500 TL’ye satabildiğinize göre şöhrete ihtiyacınız yok. Cahil diyeceğim, şüphe duymama rağmen en azından cahil de olmamanız gerekir. Fakat gel gör ki analarımızdan babalarımıza, dedelerimizden ninelerimize, büyüklerimize söyledikleriniz de ortada
Fahrettin Koca'nın sözüyle tek tek hep birlikte Değerli büyüklerimiz, cesaretinizden kimsenin şüphesi yok, belki de biraz da evde sıkılıyorsunuz ama toplumu göz bebeklerinden mahrum etmeyin çünkü sizler Türk toplumunun gözbebeklerisiniz.
Gürsel Tekin’den tekinsizlikler Yazacaklarım ne CHP kurumsal kişiliği ile ilgilidir, ne de CHP'lirerle.  Benim lafın yalnız ve yalnız ismi sahibine.  Benim sözüm tekinsiz, paylaşımlar yapan, tekinsiz açıklamaları olan Gürsel Tekin’e.
Koronaya yüz milyarlık ekonomik aşı Önlem paketi yeterli mi? Sayın Cumhurbaşkanının açıklamalarından görüldüğü üzere planlama, kötünün iyisi senaryo için yapılmış. Tam anlamıyla normalleşme beklenmiyorsa bile, kötünün iki-üç ay içerisinde geçeceği düşünülüyor.
Anormal durumun anormal ekonomik tedbirleri Madem ekonomik hiçlik içerisindeyiz, madem ekonomik hiçlikte dip gözükmüyor, o zaman, küçülmüş dünyanın tarihinde görülmemiş sorun için ekonomik alanda görülmemiş önlemler almak gerekiyor. Rahmetli Sakıp Sabancının Allah'ın emaneti evladı için söylediği sözlerini hatırlayın. “Metin’imin sağlığı için bütün servetimi vermeye hazırım.”
Koca Bakan sistemin testi oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hakkını vermek lazım.  Ne yalan söyleyeyim istisnalar hariç iktidardan muhalefete kadar hakkı da veriliyor. 
Davadan Deva"ya Ali Babacan Kurulması bu kadar çok ertelenen bir partinin seçmenin ilk kez huzuruna çıktığı program çok daha farklı olmalıydı. Bugüne kadar hiçbir oluşum partisinden koparak başarıya ulaşamamıştır. Eskilerin deyimiyle, mostralık dahi yoktur.