KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Yasakta tek sorun etkili iletişim Halka, şuan böyle bir düşüncemiz yok ama ileride sokağa çıkma yasağı ilan edilse dahi, fırınlar, eczaneler ve bunlar gibi zaruri ihtiyaçları karşılayan iş yerleri açık tutulacaktır, şeklindeki tedbir açıklaması yapılmalıydı.
İmamoğlu'na nazire prototip ekmek Konumu teşekkür hatta minnet gösterisi olarak Ekrem İmamoğlu'ndan seçtim. Daha fazla merak ettirmeden prototip ekmeğimin İmamoğlu'ndan alıntıladığım dizayn temasını sizlerle paylaşayım.
Taraflar, taraftarlar ve satılmışlar Satılmışlar... Evet, kelimenin tam anlamıyla satılmıştırlar. Vatan, o neymiş. Millet o da kimmiş. Onur, gurur hak getire. Sıkıştıklarında kaçıp yurt dışına gitmesini biliyorlar.
Tekalif-i korona-i milliye Sakarya Meydan Muharebesi öncesi Mustafa Kemal başkomutanlık yetkisi ne dayanarak devlet millet işbirliğini hedefleyen on maddelik günümüzde de sayın Erdoğan tarafından atıfta bulunulan "Tekalif-i Milliye" emirlerini çıkarttı.
Biz Türkler neden evde duramıyoruz Her yaş her hayat güzeldir. Yalnızca birkaç haftalık özgürlüğünüzden feragat etmemeniz belki de yaşayacağınız onlarca yıldan vazgeçmenize yol açacak. Buna değer mi? Daha kötüsü virüsü taşıyıp yakınlarınızın hayatını kaybetmesine sebep olacaksınız. Özgürlüğünüzden kısa süreli vazgeçmeme uğruna en sevdiğinizin hayatını kaybetmesinin nedeni olmanıza değer mi?
Neden üzerinize aldınız ki? Türk Başkanı sihirli lambanın cinine sormuş, cin efendi söyle bakalım, benim ülkemin muhalefeti ne zaman işini doğru yapacak? Cin, ellerini dizlerine vurarak, "eyvah! buna benim ömrüm yetmez" diyerek haykırmış.
Koronavirüs ruh sağlığını da etkiler Çok iyi bir doktor olsanız dahi hatta mucize doktor olsanız bile asla sizinle ilgili dizi film çekilmesini beklemeyin. İşin özeti, fizik, kimya, biyoloji için matematik neyse sosyal bilimler için iletişim de odur.