KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Saygı Öztürk’ten timsah gözyaşları Saygı Öztürk  bir kadına, evli bir erkekle toplumun kabul edebileceğinin dışında görüşme, o evli erkeğin yuvasını yıkma, suçlamasında bulunuyor. İşte Sayın Süleyman Soylu'nun, "Namussuzluktur" dediği de budur.
Twitter Türkiye'deki hesapları neden kapattı? İlk kez Türkiye’ye geldiğinde senin için, Twitter cıvıtır, diyorlardı. O zaman onlara inanmamıştım ama haklılarmış. Hem de çok. Bu sefer, cıvık cıvık, vıcık vıcık cıvıttın.
Kadınlara küfür edenler ödüllendirilirse Canan Kaftancıoğlu için, hanımefendi yanlışlıkla küfür yapmış, gözünden kaçmış, açıklamasında bulundu diyeceksiniz. O zaman ben de diyeceğim ki, bunu benim külahıma anlatsın.
CHP’li şeylerin yaptığı vekalete ihanet Sayın vekiller, belki geçen zamanın kelimelerde anlam kaymasına yol açması nedeniyle milletvekilliğini pahalı elbiseler giyerek, servet değerindeki arabalar kullanarak, lüks dairelerde oturarak, millete tepeden bakarak, onları bidon kafalı görerek yerine getirilen görevin adı olduğunu zannediyorsunuz ama işin aslı öyle değil. Siz bu milletten, bu milletin adına, bu milletin lehine siyaset yapmak, kanun çıkartmak için vekalet aldınız.
Ayasofya muktedirlik meselesidir Batılılara, Hristiyanlara, Yahudilere Hilafetten sonra Ayasofya’yı da kurban veriyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan hem içte hem de dışta demokrasi tarihimizin gelmiş geçmiş en muktedir Cumhurbaşkanıdır. Ayasofya'yı bir ihtimal 2020 yılı sonunda, büyük bir ihtimalle de 2021 in başlarında hem fiilen hemde resmen cami halinde görebileceğiz.
Uğur Dündar‘dan aklınızda kalan sadece küfür mü? Kavgayla ile şiddet maalesef birbirine çok karıştırılır. Şiddetin her zaman karşısında oldum ama kavga konusunda farklı düşünüyorum. Söz konusu vatan, namus, şeref, maddi ve manevi hak gasbıysa ve tehlikede olanlarda sevdiklerinse o zaman bodoslamasına kavgaya dalmazsanız yanlış edersiniz.
TOGG ile adım adım hayale doğru Cumhuriyetin ilk yıllarında, otomobilin henüz atölyelerde üretildiği zamanda, bizler üretime başlasaydık, şimdi Güney Kore’yi, İtalya’yı geçip belki de bir Almanya konumunda olabilirdik.