KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
İletişim ve Ekonomi bilimi, mutluluğun sırrı iş hayatı,sosyal hayat veya evlilik hayatında mutsuz olan herkesin en önemli sorunları, "Ekonomik problemler ve iletişim eksikliği" İnsanlar maalesef ekonomik imkanlarını doğru yönetme ve iletişim, örneğin empati kurma konusunda bilgisizler.
Pavlov'un denekleri yine devrede Mevlana’nın güzel bir sözü var. “Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım'' işte bugün ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti bir çok alanda olduğu gibi enerji alanında da yeni şeyler söylüyor.
Erdoğan'ın sürprizi Çayeli petrolü olabilir Enerji kaynakları ister Çayeli'nde, ister Tuna-1 sahasında, isterse Akdeniz’de bulunmuş olsun ortada bir gerçek var ki oda şudur. Türkiye gibi gelişmiş bir ülkenin bir de kendine yetebilecek enerjiye sahip olması, başlardaki aklın bile, aklını başından alacak kadar muhteşem bir olaydır.
Sayın Kılıçdaroğlu, kul hakkı yiyorsunuz Sayın Erdoğan sizi ve bir araya getirdiğiniz bütün benzemezleri benzetti. Yine seçim olsun, siz yine aynı şekilde davranın, Erdoğan sizi bütün benzemezlerinizle birlikte yine benzetecek. Bunu nasıl farkedemiyorsunuz?
Joe Biden(Baydın) gerçekten baydın Biden’in açıklamaları sosyal medyaya düşmesinin ardından muhalefetin, özellikle CHP’nin laf salatası yapmayı konuşmak zanneden siyasetçileri ve gazetecilerinden oluşan "Bremen Müzikacıları" benzeri malum grup "Aşağısı sakal yukarısı bıyık" atasözünden muzdarip açıklamalar yapmaktan geri kalmadı.
Muharrem İnce, İncelip incelip kopabilir Basın toplantısının basın açıklamasına dönüşmesine sebep olan, gazetecilerden soru almama tutumu da çok hatalıdır. Muharrem İnce'nin kısa zamanda yanlışlarından vazgeçeceğine dair umut var mı? Bence yok.
İstanbul Sözleşmesi bir kaşık suda fırtınadır Her zaman söylediğim üzere, Ak Partinin tek rakibi kendisidir. Yakın zamanda, 2023’te ya da daha ileri bir tarihte Ak Parti başarısız olacaksa bunun tek sorumlusu var, oda Ak Partinin taa kendisidir.