KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
CHP yalan mekan makinesi Elbetteki sözüm herkese değil, fakat gerçekten CHP tabelasının altından geçen insanlar tuhaflaşıyorlar ve tıpkı yalan mekan makinesinden çıkmış gibi, yalan üstüne yalan üretiyorlar. Son yaşananlar içinde ahlaksızlığı, basiretsizliği, hak hukuk bilmezliği, kadınları hor görmeyi de barındıran, tam bir yalan rüzgarı.
Yanlış iletişim, ön yargı ve normal. Vatandaşlarımıza sözüm yok... Çünkü, medyada boy boy görülen anlı şanlı iletişimcilerden, üst düzey kamu yöneticilerine, siyasetçilerden iletişimci akademisyenlere kadar neredeyse hiç kimse engellilerle doğru iletişimi bilmiyor.
Fatih Altaylı, yaptığın ayıp! Fatih Altaylıya, sen de geldiği noktanın ağırlığını taşıyamayan, nankör, burnu ağrı dağı ile yarışacak kadar büyümüş, ego patlamasından muzdarip, nevri dönmüş, amipgillere mensup, iki kelime arasına reklam alacak kadar, eeee... demeden konuşamayan medya mahlukusun dese, ayıp etmiş olur mu?
Dava yalnızca Erdoğan'ın davası mı? Eğer mesele DAVA meselesi ise... ister Ak Parti içinde olun ister dışında, bir şekilde DAVANIZA destek vermektir. Elbette ki DAVANIZ hala Ak Partinin kuruluş yıllarındaki DAVASIYSA. Elbette ki DAVANIZ halen Erdoğan'ın DAVASIYSA.
Faik Öztrak, ailecek fıkra gibisiniz Ben de Faik Öztrak‘ın  bugünkü sözlerine baktığımda gülüyorum, Öztrak ailesinin geçmişine baktığımda ise düşünüyorum.
Erdoğan Şaşırtmaya Devam Ediyor Erdoğan, şartlar, imkanlar ve öncelikler ne gerektiriyorsa yine öyle davranacak. Ha, bu birilerini şaşırtıyor olabilir. O halde sözüm şaşıranlara, izlemeye devam... Recep Tayyip Erdoğan sizleri şaşırtmayı sürdürecek.
Ya yoğun önlem, ya yoğun bakım. Sözüm bu ve benzeri davranış içerisinde olanlara. Sırf, - eşekler beni affetsin - eşekliğiniz yüzünden acaba kaçınız bir daha ki doğum gününü göremeyecek. Yalnızca  edepsizliğinizden ötürü kaç kişinin ölümüne sebep olacaksınız. Sadece gerzekliğinizden dolayı kaç sevdiğiniz için yas tutacaksınız.