KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Noel babaları görevlerini dağıtmış. Başka söylemle gezi olaylarının tadı Erdoğan düşmanlarının damağında kalmış. Öyle ya, demokrasiyle devirmeye güçleri yok. Darbeyle götürmeye cesaretleri kalmamış. Ellerindeki tek umut bağladıkları olay gezi kalkışması. Az kalsın unutuyordum... Sözüm kaos çıkartıp Erdoğan'ı devirmek isteyenlere, aldığım bilgilere göre 15 Temmuz‘un tadı da demokrasi ve Erdoğan dostlarının damağında kalmış.
Savcı Sayan seçilmiş Belediye Başkanı ve Kürt değil mi? Sizlerin derdi demokrasi değil. Çünkü sizlerin derdi Kürtler değil. Çünkü sizlerin derdi dürüstlük değil. Sizin derdiniz Erdoğan düşmanlığı. Sizin derdiniz Ak Parti düşmanlığı. Bu hesap Erdoğan’dan döner, gün gelir 2023’te, milletten döner.
Vurun Cengiz Holding'e... Cengiz Holding bir Anadolu başarı hikayesi iken.... Cumhuriyet tarihi boyunca, hatta kökenleri daha öncelere dayanan bir çok aile, ülkenin iliğini kemiğini sömürmüşken onlara laf yok fakat Cengiz Holding en ağır eleştirilere, en ağır hakaretlere maruz kalıyor.
Bizim tacizimiz varsa sizinde rakınız var Boşuna uğraşmayın, uydurma yolsuzluk belgeleriyle, yaptığınız tacizleri unutturamazsınız. Uyduruk rakı masası iftiralarınız la CHP İlçe Başkanının 17 yaşındaki çocuğa gönderdiği taciz mesajlarını gündemden düşüremezsiniz.
ABD’nin CAATSA  Yaptırımları Sakal Kesmek ABD'nin CAATSA  yaptırımları asla Türkiye'nin kolunu kıramaz. Olsa olsa sakalını kesebilir. Kesilen sakalsa, Sokullu‘nun dediği gibi yerine daha gür gelir.
CHP yenilen pehlivan mı? Yoksa... Ortalama CHP zihniyeti, ortalama Anadolu zihniyetine, ortalama Müslüman zihniyetine, ortalama Türk zihniyetine ne kadar yakın? Elbette ki bunların hepsinin toplamı olan, GÜVEN. CHP kurumsal olarak Türk seçmenine ne kadar GÜVEN veriyor?
2023’ün anahtarı yerel başkanların elinde "Cesurlar tarih yazar, diğerleri yazılan tarihi okur." Bir Belediye Başkanı kesinlikle  cesur olmalı. Risk alabilmeli ve hata yapmaktan korkmamalı. Unutmayın ki, en az hata yapanlar hiçbir şey yapmayanlardır.