KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Muhalefete dokuz doğurtan, dokuz yıldız Çarşı her şeye karşı misali, Doğu Akdeniz, Libya dahil her şeye karşı çıkan, belki de yarın Mısır’la imzalanacak anlaşmaya da karşı çıkacak olanların insan hakları eylem planına da karşı çıkmaları doğal.
CHP tıkır tıkır değil langır lungur Muhalefet karasularına demir atmış ve kuzey kutbundaki buzullar gibi durup durup parçalanan bir CHP. Ne olacak bu CHP'nin hali?
94 Ruhu Ak Parti ve Teşkilatlar Türk siyaset tarihi boyunca Mart 1994 yerel seçimleri teşkilatların dişiyle tırnağıyla çalışıp partilerine kazandırdıkları ilk seçimlerdir. İstanbul 31 Mart yerel seçiminin simgesidir.
Kınayamadığın terör, gün gelir sana döner. Teröre karşı tek yumruk olmayı, bir kısmımıza teröre TERÖR, teröriste TERÖRİST demeyi, diğer bir kısmımıza, terörü fakatsız, amasız gönülden kınamayı, öğretemedi.
Fatih Altaylı, orta boy dağları sen mi yarattın?
Yeryüzüne bak ayıları gör Aslında Türkiye'nin Milli Uzay Projesinin medyada çok da yer almayan bir özelliği daha var. Proje İletişim ve Halkla İlişkiler bağlamında adeta başyapıt özelliği taşıyor. Milli Uzay Projesi her yönüyle ayakları yere basan ve geçmişi olan bir projedir. Ne diyeyim, birileri konuşur kervan yürür.
Muharrem İnce inceden inceye geliyor mu? Benim ülkemde Cumhuriyet tarihi boyunca koltuk, ya emrihak vaki olunca yada makamın basamaklarında  postal sesleri birbirine karışınca bırakılır. Yani tercihle değil mecburiyetten.