KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Erdoğan, belki de yeni anayasa vakti! Bu topraklar tarihi boyunca demokratik ortamda yapılmış bir anayasa görmediği gibi, bugünün demokrasi havarileri de, dünün darbecilerinin parmak izlerini taşıyan anayasa ile yönetiliyor.
Ak Bursa Kaptanını seçiyor Sayın Gürkan'ın yükü ağır. Çünkü kendileri yalnızca Bursa için, Bursa içerisinde yaptıkları çalışmalarla değerlendirilmeyecek. Aynı zamanda Ak Partili en büyük belediye Bursa, CHP'li en büyük belediye İstanbul'la da   kıyaslanacak. Başarılar Davut Gürkan.
Yaparsa yine Erdoğan yapar... Ülkemizde güvenilir, bu işi başarabilir siyasetçi dendiğinde, siyasetçileri oylarıyla seçen halkının aklına açık ara Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan geliyor.
Fıkra bu ya, Ayşegül Arslan ve Mehmet Durakoğlu... Size bir soru soracağım, "bir kadına bunak demek suç mu ?" " Hayır değil, o aynı zamanda tıbbi bir deyim." "Ama bana diyorlar." " Haa... o zaman suç tabii."
Mesut Özil‘e baktıklarında Osmanlı'yı görüyorlar Mesut Özil‘e her baktıklarında genetik hafızaları Türkler'i, Müslümanları ve Osmanlıyı hatırlatıyordu da ondan. Çünkü onlar Mesut Özil‘e her baktıklarında Türkler' den 2000 yıldır yedikleri şamarlar kafalarına kafalarına bir kez daha, bir kez daha patlıyordu da ondan.
Sen nereden bileceksin Cavit Çağlar... Özel uçağını terörist başının memlekete getirilmesi için devletine tahsis eden siyasetçi - iş insanı PKK’nın partisi HDP‘nin parlatılmasına müsaade eder mi?
Amerikan rüyasının karizması çizildi Demokrasiyle gelmiş bir Amerikan Başkanı, ben demokrasiyle gitmem, giyip yönlendirdiği halk kitlesi ile ABD’de devlet felsefesinin kalbi senato binasını tarumar ettirdi. "ABD’deki tüm tarafları itidal ve sağduyuya  davet ediyoruz."