KAZIM KÖSE / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Sayın Başkanlar, bu kadar yoğun olamazsınız... Almanya'nın eski Ankara Büyük Elçisinin sözlerini duymadınız mı? Ne dedi Nazi artığı?  "Erdoğan'ın nefesinin kesilmesinin ardından Türkiye'yle dost olacağız. "  Allah size Erdoğan'ın nefesinin kesilmesini görmeyi nasip etmesin.
Teşekkürler Sayın Valim... Bu çalışma belki de dünyada da ilk; ama Türkiye’de kesinlikle ilk... Önce işaret dilinde bir ilmihal ortaya koymak, ardından da işitme engelliler alfabesi ile Kuran-ı Kerim mealinin hazırlanması.
İyi Parti'de it dalaşı! İyi Partinin kötülüğü yine İyi Parti'den. Başka söylemle askeri bir deyimdir, İyi Partinin hava sahasında yine İyi Partililer tarafından müthiş bir "İt dalaşı (dogfight)" yapılıyor.
KKTC seçimleri 2023’ün Turnusoludur. Mesele Erdoğan meselesi değil, mesele Türk olma meselesi, mesele var olma meselesi... Türk’ün Türk'ten başka dostu olmadığının resmidir.
Işıklar kimin için yanıyor? Darbe destekçisi siyasetçiler, darbeye medya yoluyla zemin hazırlayan gazeteciler, omuzlarındaki yıldızları memleketi için parlamayan güzide kurumun güzide olmayan mensuplarına yardakçılık yapan, gaz lambası kadar aydınlığı olmayan sözde aydınlar, yıllardır darbeci yada darbe şakşakçılığını utanç rozeti olarak yakalarında taşıyacaklar.
Selçuk Bayraktar nasıl korunuyor? Benim için Selçuk Bayraktar Türkiye'nin hatta dünyanın kaderini etkileyen insanlardan birisidir. Bu nedenle kendisine özenle, dikkatle planlanmış üst düzey bir koruma sağlanmasının gerektiğine inanıyorum.
Kılıçdaroğlu’na organize siyasi SUİKAST yapılıyor. CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günlerle ifade edilecek bir zaman dilimi içerisinde defalarca GAF yapıyor ve bu gaflar da kapatılma yoluna gidilmiyorsa, Sayın Genel Başkanın çok yakın çevresi tarafından, bilerek istenerek itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı dır.